Dit ben ik!

Welkom in mijn kleine en persoonlijke webshop! Mijn naam is Cindy, en op deze plaats krijgt mijn uit de hand gelopen hobby de ruimte om te groeien!

Je kunt in de shop zowel unieke en handgemaakte kleding (mt 44 t/m 116) bestellen, als ook stoffen en fournituren om zelf mee aan de slag te gaan!

Onder het kopje handgemaakte kinderkleding vind je zowel kinderkleding wat direct uit voorraad leverbaar is (zie ook “shop uit voorraad“) als ook items om helemaal naar wens zelf samen te stellen ( zie ook “shop op bestelling“). Kies daar uit de beschikbare items je gewenste maat en de stof naar keuze en plaats het geheel in je winkelmandje. Easy peasy! Niet helemaal kunnen vinden wat je zoekt? Schroom niet om contact op te nemen om te kijken wat er mogelijk is! Bij “stoffenvoorraad” vind je de huidige voorraad stoffen die je kunt gebruiken om jouw items op bestelling te laten maken.

Naast deze handgemaakte en unieke producten is het ook mogelijk om allerlei stoffen en fournituren los uit voorraad te bestellen als je liever zelf wat moois wilt creëren. Je vindt al deze mogelijkheden onder het tabblad “shop stoffen & fournituren“.

Wasvoorschriften

Het advies is om de producten op 30 graden te wassen en ze niet in de droger te stoppen. Als je ze wilt strijken, doe dit dan met de stof binnenstebuiten en het strijkijzer op de laagste stand.

Contact

info@cinimini.nl
Facebook
Instagram

Gegevens

KVK: 74378627
BTW: NL001171498B06

TERUG NAAR BOVEN