Dit ben ik!

Welkom in mijn kleine en persoonlijke webshop! Mijn naam is Cindy, en op deze plaats krijgt mijn uit de hand gelopen hobby de ruimte om te groeien!

Je kunt in de shop unieke en handgemaakte kleding vinden, welke direct uit voorraad leverbaar is in de maten 44 t/m 116 (zie ook “shop uit voorraad“). Ook is het mogelijk om een gepersonaliseerde bestelling plaatsen. Dit kan onder het menukopje “shop op bestelling“. Kies daar uit de beschikbare items je gewenste maat en de stof naar keuze en plaats het geheel in je winkelmandje. Easy peasy! Niet helemaal kunnen vinden wat je zoekt? Schroom niet om contact op te nemen om te kijken wat er mogelijk is!

Bij ‘stoffen‘ vind je de huidige voorraad. Deze kunnen allemaal gebruikt worden in de door jouw zelf samen te stellen kledingstukken. Naast deze handgemaakte en unieke producten is het ook mogelijk op kleine schaal de stofjes uit voorraad te bestellen als je liever zelf wat moois wilt creëren.

Wasvoorschriften

Het advies is om de producten op 30 graden te wassen en ze niet in de droger te stoppen. Als je ze wilt strijken, doe dit dan op de laagste stand.

Contact

info@cinimini.nl
Facebook
Instagram

Gegevens

KVK: 74378627
BTW: NL001171498B06

TERUG NAAR BOVEN