Verzenden

Items uit voorraad worden binnen 2/3 werkdagen verzonden, mits anders overeengekomen.

Verzenden is mogelijk binnen Nederland en België. Binnen Nederland worden de pakketjes verzonden met PostNL. Hierbij gelden de volgende tarieven (met track & trace):

  • Brievenbuspakket € 4,00
  • Pakketpost: € 6,75

Bestel je meer dan 1 meter stof, of meer dan 2 kledingstukken? Gelieve dan te kiezen voor pakketpost in plaats van brievenbuspakket. Mocht je voor brievenbuspakket kiezen maar blijkt het toch niet te passen, dan wordt je hierover geïnformeerd en kun je het aanvullende bedrag overmaken voordat het pakketje op de bus gaat.

Verzenden naar België behoort ook tot de mogelijkheden. Hiervoor wordt verzonden met DPD. Daarbij gelden de volgende tarieven (met track & trace)

  • Brievenbuspakket € 6,50
  • Pakketpost € 11,75

Retourneren:

Mocht er onverhoopt iets niet in orde zijn aan de bestelling, dan kun je via info@cinimini.nl een retourformulier aanvragen. Het is mogelijk om te retourneren. Houd hierbij rekening met het volgende:

  • Het retourneren van een artikel kan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling.
  • Retourneren geschiedt op eigen kosten.
  • Artikelen kunnen alleen geretourneerd worden als zij onbeschadigd, ongewassen, ongedragen en compleet met de aangehechte kaartjes (indien van toepassing) worden terug gezonden.

Zodra de retourzending is ontvangen en deze voldoet aan de hierboven genoemde voorwaarden, dan wordt het retour te ontvangen bedrag (excl verzendkosten) zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen overgemaakt. Mocht je willen ruilen voor een ander artikel dan wordt dit binnen 2 werkdagen (mits op voorraad) aan u verzonden.

Gebreken

Alle kledingstukken worden handgemaakt en persoonlijk gecontroleerd voordat ze verzonden worden. Mocht je onverhoopt toch tegen gebreken aanlopen dan kan het product worden terug gezonden via de methode omschreven bij “retourneren”. Stuurt u ons vooral een bericht via info@cinimini.nl met de omschrijving van het probleem en dan kunnen ik je een retourformulier toezenden. Mocht na ontvangst bij controle inderdaad blijken dat het om gebreken gaat dan krijgt u de verzendkosten van het retourneren ook vergoed.

Klachten

Cinimini doet er alles aan om alle producten naar tevredenheid te leveren, zodat je met plezier hier komt winkelen. Mocht je onverhoopt ergens niet tevreden over zijn, kun je een klacht indienen door een e-mail te sturen naar info@cinimini.nl. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een ontvangstbevestiging en uiterlijk binnen 14 dagen een inhoudelijke reactie. Is je klacht niet naar tevredenheid afgehandeld? Dan kun je terecht bij de Geschillencommissie Webshop, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Meer hierover is te lezen in de algemene voorwaarden.

TERUG NAAR BOVEN